Spellen die je kunt spelen met een vriend op afstand

Wanneer je een spel gaat spelen is dit natuurlijk veel leuker als je dit ook samen kan spelen met je vrienden, er zijn tegenwoordig verschillende mogelijkheden hoe je ook met elkaar kunt praten tijdens het gamen. Discord is een van de grootste platformen waar mensen met elkaar communiceren tijdens het gamen. Er zijn dus verschillende multiplayer games die je kan spelen met je vrienden, hieronder 3 voorbeelden.

Call Of Duty: Vanguard

In deze shooter game kun je kiezen voor verschillende gamemodes, zo kun je kiezen voor free-for-all waarbij je er alleen voor staat maar je kunt ook juist kiezen voor domination waarbij je het met een team tegen een ander team opneemt. Samen met je vrienden kun je dit spel zeker spelen omdat er ook verschillende mogelijkheden zijn.

Fortnite

Fortnite is de afgelopen paar jaren erg populair geworden, het is een battle royal game waar ook veel verschillende game modes zijn. Je kunt dit spel alleen spelen maar ook in teams tegen andere teams. Het is de bedoeling dat je spullen verzameld en probeert zo lang mogelijk te overleven om de #1 te worden van het potje. 

Rocket League

Rocket League is een game waarbij je in een race / stunt auto tegen een bal moet rijden, je probeert in een arena te scoren in elkaars goal. Wie de meeste goals maakt in de bijbehorende tijd heeft het potje gewonnen. Ook in deze game zijn er verschillende soorten gamemodes en je kunt dit dus ook zeker met je vrienden spelen op afstand.

Het kiezen van een leuk spel om te spelen met je vrienden op afstand is soms erg lastig, je hoeft je totaal geen zorgen te maken want er zijn tegenwoordig zoveel spellen die je met je vrienden kunt spelen dat er een ruime keuze is. In de Ubisoft Store kun je een ruim assortiment in games bekijken en daar de juiste keuze maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *